Avem un “consigliere”, ce facem cu el?

A fost odată ca niciodată un băiat grăsuț, singur și îmbufnat. Părinții i-au spus Radu Preda. Viața l-a dus din colț în colț până în poziția de redactor-șef la “Săptămâna Financiară”, din trustul lui Dan Voiculescu. Meseria o știa, relații avea, singur era, o șpagă mai făcea, bani avea, ordine de la Voiculescu executa, pe Gabi Firea o iubea. Ea nu-l iubea. Dar nici nu conta. El trăia. Bine.

Vreme trece, vreme vine și pac, pac, grăsuțul rămâne pe dinafară. Cu Mazăre, bani nu mai făcea, în presă nu mai lucra, pe bicicletă mergea, dar el nu mai era. Nu mai era ce-a fost. Și tare îl rodea.

Ca să nu mai lungim povestea să zicem că: doamna senator Gabi Firea a tras de sfori până când făcătorul de ziare, redactorul-șef, ziaristul supărat pe politicieni a ajuns consilier economic al lui Victor Ponta. Până aici, nimic deosebit. Argintul e argint. Nu contează că biciclistul crede sincer că “evaziunea fiscală e o formă de protecție socială”. El este ce este: consilier economic.

Problema apare când “consigliere” deja începe să creadă ca stăpânul e bun și că el chiar înțelege ce se întâmplă în jurul lui și “o arde” politic pe Facebook.

Cum facem să-i explicăm că mai bine pedalează și adună arginții fără să se dea în stambă?

Miorița știe!

(publicat pe Facebook în 29.05.2014)

Advertisements

Comentează aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s