Bani murdari să fie, dar să fie și la noi!

Cine publica articole proprii sau preluate, în 2005, 2006, 2007 care spuneau că:

  • SIVECO este ” este un partener constant al institutiilor de stat, primind sute de milioane de euro din contracte publice”?

– “SIVECO a fost in centrul unui scandal dupa ce “Evenimentul zilei” a dezvaluit ca firma a primit, fara licitatie, in timpul guvernarii PSD, contracte de stat de 182 de milioane de dolari pentru “Sistemul Educational Informatizat”?

– “o comisie a Ministerului Educatie si Cercetarii a confirmat informatiile din presa, inclusiv acuzatiile de supraevaluare a produselor furnizate de companie.”?

– “Guvernul Nastase a incredintat un contract de 96 de milioane de euro pentru informatizarea scolilor unei singure companii, Siveco, fara sa faca licitatie. Pe piata romaneasca sint mai multe companii care ar fi putut raspunde cerintelor contractului.”

– “Asa cum am aratat intr-un numar anterior, societatea Siveco s-a dovedit a fi una dintre beneficiarele contractelor cu statul, pe zeci si sute de milioane de euro din bani publici. Aceeasi societate continua sa fie servita din borcanul cu miere guvernamentala.”?

Și, cine are de câțiva ani un contract de publicitate cu SIVECO?

Ați ghicit. Hotnews! Câte dezvăluiri despre contractele dintre SIVECO și statul român au mai publicat? Proprii sau preluate măcar? Exact. Zero. SIVECO nu mai este o firmă a fostei securități, abonată la contractele cu statul. De când? De când zice Hotnews.

Oare poate cineva să numească o singură publicație sau post TV, cu relevanță, care să nu aibă legătură, într-o formă sau alta, cu firmele căpușă care efectiv fură banul public? Una singură.

Când sunt curați și când sunt murdari banii obținuți de firmele abonate la contractele cu statul?

Miorița știe!

(text publicat pe Facebook în 24.08.2014)

Advertisements

Comentează aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s