Blogurile “Adevărul” au înlocuit colecția de cărți “Adevărul”

Mergând pe urmele desfăcătorilor de ziare Cornățeanu și Halpert, care au reușit performanța de a vinde un ziar transformându-l într-un bonus la cumpărarea altui produs, respectiv la colecția de cărți de la “Adevărul”, nici actualii desfăcători de ziare nu au reușit să iasă din acest tipar. Doar că de data aceasta “strategia” miroase ceva mai bine. De fapt, nu mai pute.

Și, asta pentru că și-au îmbrăcat incompetența de a vinde un ziar doar prin conținutul oferit publicului într-o haină cu pretenții intelectualiste. Când ai o listă atât de lungă de intelectuali care scriu la tine în ziar, o parte din autoritatea acestora ți se transferă și ție, nu? E ca atunci când umbli în cercuri mai elevate decât tine iar lumea te privește și zice: “Ehh, da! Băiat fin. Ai văzut cu cine umblă!”.

Problema este că, de după bloguri, mirosul rămâne și spune un singur lucru: conținutul ziarului și “paginarea” sunt o varză penibilă, pentru acest nivel.

Dacă nu mă înșel, desfăcătorul “Adevărului” s-a numit de data aceasta Răzvan Ionescu, un băiat recunoscut pentru talentul de a-și păstra imaginea de “profesionist” și de a scoate purcoaie de bani din buzunarele patronilor, în ciuda nenumăratelor eșecuri înregistrate.

Dacă mâine ar dispărea secțiunea de bloguri, cu cât ar scădea numărul cititorilor?

Miorița știe!

(publicat pe Facebook în 04.08.2014)

Advertisements

Comentează aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s