Turcescule, nu te supăra pe Stelică. E doar prostănac!

Văzând că Turcescu se hlizește pe Facebook la haiducismele ieftine ale fostului șef al departamentului de investigații al lui Voiculescu, nu pot să nu mă întreb dacă i s-ar părea la fel de haioase glumele băieților de la timesnewroman.ro, după ce ar apărea un titlu care ar suna cam așa: “Turcescu plătit cu zeci de mii de euro pe lună, din banii furați deponenților de la FNI”.

Plus că avea ceva mai mult ca Tolontan, din câte ne mai aducem aminte.

Și-a pus cineva problema că ANAF e în altă sferă de influență decât cea a haiducilor imaculați de la B1? Eu am un feeling că o să mai apară niște fișe fiscale, niște bilanțuri, niște măsline. Legate însă de cealaltă tabără. Să vezi atunci râsete.

Vă sună cunoscută zicala cu câinii care se mănâncă între ei?

Apropo, nu vă zgârâie puțin creierul gandul că niște jurnaliști de dreapta, capitaliști, liberali în gândire și suflet, înfierează suma dintr-un contract încheiat de bunăvoie între doi actori ai unei piețe libere?

Este o mentalitate de țăran comunist. Să faci apel la pornirile anti-burghezești ale acestui popor denotă idioțenie și mizerie cât cuprinde. E, lasă că le zic eu oamenilor cât câștigai, din banii securității, nenorocitule! Plus că e o altă tâmpenie asta cu banii securității. De ce nu din banii obținuți din șantaj? Sau din publicitatea pe bune de la Antene și GSP? În fine, o astfel de nuanță e deja mizilic pe lângă mizeria în sine a acestui denunț de tip comunist: Tolontane, ai valută-n casă, ai pus-o.

În afară de ANAF, de unde mai poți face rost de sumele plătite de Vântu lui Turcescu? Hint: mogul, mogulașul meu.

Miorița știe!

(publicat pe Facebook în 05.09.2014)

Comentează aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s