Blogărim și noi ceva?

În sfârșit, am finalizat operațiunea de copiere pe blog a textelor scrise pe Facebook. Acum, având două fronturi de luptă operaționale, declar deschis războiul total împotriva modului în care ființează industria mass-media din România.

Textele nu au fost puse în ordinea postării lor pe Facebook. Ci, aleatoriu. De aceea, la sfârșitul fiecăruia, am precizat data publicării pe Facebook.

Am ales să public aici doar o parte din ce voi scrie și pe Facebook. Mai exact, doar acele texte legate exclusiv de mass-media. Fără glumițe, politică sau alte teme la zi. Pentru acelea, mă puteți urmări pe Facebook.

Cam atât pentru prima postare. Până la următoarea întâlnire, doar atât: azi, nu m-am uitat deloc la televizor și am citit doar bloguri. Sunt la curent cu destule chestiuni din viața cetății noastre bulversate.. Când paleta temelor abordate în online va fi ceva mai bogată, legată și de probleme serioase, precum cele din economie, vom putea vorbi de o alternativă la presa tradițională. Dar, asta depinde doar de noi.

Comentează aici

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s